Vår historie

Vi er ett familieeid firma som ble stiftet i 1981. Det var Ole Thorbjørn Westad som startet bedriften, og han fikk med seg sine to sønner. Etter Ole Thorbjørns mange år som leder av firmaet, var det neste generasjons tur til å ta over, hvilket gjorde Per Bjørnar Westad til daglig leder. I dag jobber Pers kone, Lone Male Westad, og deres sønn, Ruben Westad, også i bedriften. Nå har firmaet altså med seg tredje generasjon. 

Etter 40 år i markedet har vi opparbeidet oss en gode fagkunnskaper og en stor kundeportefølje. Det begynte med salg – service og reparasjoner på kjøl – og fryseutstyr og automater. Etter en stund begynte vi også med service og reparasjoner på teknisk storkjøkkenutstyr. Dette utviklet seg etterhvert også til salg av teknisk storkjøkkenutstyr. Vi har også utvidet storkjøkken delen til også å omfatte småutstyr, dette med tanke på å bli totalleverandør av storkjøkkenutstyr. Vi er behjelpelig med planlegging og tegning av prosjekter samt kyndig hjelp når det gjelder anskaffelse av småutstyr. Vi forhandler nå det meste innen kjøl – frys – Air Con . vaskeri og storkjøkken, teknisk og småutstyr, så her kan man klare seg med kun én leverandør.

Vi har ett sterkt serviceteam, gode selgere og ansatte i vårt firma. Vi har hele tiden hatt som mål å yte topp service. Et godt forhold til kunden står alltid øverst på dagsordenen. Vi er også opptatt av å levere utstyr som er av god kvalitet. Våre servicemedarbeidere blir stadig kurset og oppdatert på det utstyret vi leverer. Med kontor og lager på Tornesvegen 241, 6440 Elnesvågen og avdelingskontor Borgundvegen 515, 6016 Ålesund, så er vi bra dekket opp i vårt distrikt.

 

Westad Storkjøkken

Servicebilene er velutstyrte og vi har med oss det meste.

Service

Vi bestreber oss på å gi våre kunder best mulig service,
derfor prøver vi å være best mulig oppdatert på det utstyret
vi selger ved kurs hos våre leverandører og intern opplæring.

Vi er klar over at hurtig service er viktig, derfor er vårt mål
å bli stadig bedre.

Vi leverer, monterer og utfører service og reparasjoner på kjøl, frys og storkjøkkenutstyr.

Westad Storkjøkken

Grunnlegger av Westad Storkjøkken

Ole Thorbjørn Westad (12.2.1939 – 01.11.2014) grunnla firmaet i 1981, og hans ambisjon var å levere storkjøkkenutstyr av høyeste kvalitet til kunder rundt om i landet. Etter hans mange år som bedriftsleder, var det andre generasjonens tur til å tre inn.

Screenshot 2021-01-08 at 15.59.46

Per Bjørnar Westad

Daglig leder 

Ruben Westad

Serviceteknikker

Geir Olsen

Salgssjef

Lone Westad

Administrasjon